tipos de imprenta

Sobre aquest blog

Aquest és el blog de l’AFA, l’associació de famílies, de l’escola Dovella. Un espai pensat per afavorir la comunicació i la relació entra la nostra comunitat educativa.

La comissió del blog és una comissió oberta, s’hi poden apuntar els pares, mares… que ho vulguin. Aquesta comissió és la que vetlla pels continguts que es publiquen al blog. En aquest sentit, tothom té dret a publicar articles d’interès general per a la comunitat educativa de l’escola, sempre que sigui cap al respecte a la resta de membres de la comunitat. Es poden escriure articles sobre l’escola, sobre l’AFA… però també sobre educació, alimentació, ecologia, esport… així com activitats interessants que es facin al barri o a la ciutat.

Les opinions reflectides en els articles del blog són de caràcter personal, cada persona que escriu al blog està expressant les seves idees, cal deixar clar que no és una opinió general de l’Associació de Famílies. I evidentment, tothom té dret a respondre i donar el seu punt de vista.

Anuncis

2 pensaments sobre “Sobre aquest blog”

  1. Bones! M’encarrego de muntar extraescolars on es treballa la creativitat. Els nens i nenes majors de 8 anys aprenen mentre creen un joc de taula. M’agradaria que em facilitessiu una adreça de correu elèctrònic per fer-vos arribar la informació. Gràcies!!

    ​www.facebook.com/JEAGames
    jeagames.wordpress.com

Els comentaris estan tancats.