Projecte Respira: Frenem la contaminació a Barcelona en els entorns escolars! 

Frenem la contaminació a Barcelona en els entorns escolars!

Saps si a l’escola dels teus fills es supera el límit establert per la normativa europea? Mira el mapa de contaminació de les escoles i firma la «Carta de les escoles de Barcelona per un aire net «.
Passa-ho!

A iniciativa d’un grup de mares i pares de diferents escoles de Barcelona, i conjuntament amb la plataforma veïnal Eixample Respira, iniciem una campanya per exigir la implantació real d’un pla per a revertir la situació de contaminació a la ciutat de Barcelona, amb especial èmfasi en els entorns dels centres educatius.

1.Presentem el  mapa dinàmic de la contaminació a totes les escoles de Barcelona on s’informa sobre els nivells de contaminació per NO2 en horari escolar a tots els centres, i que s’actualitza permanentment

2) Engeguem una campanya de recollida de signatures que pretén sumar tots els centres educatius de la ciutat (llars d’infants, escoles, instituts) i totes les seves famílies.

Fes que la teva escola s’adhereixi a la Carta de les escoles de Barcelona per un aire net on exigim  millores concretes en entorns escolars .
Passa-ho!