El Mercat Solidari, el mercat de tothom!

Ben d’hora, ben d’hora… del diumenge 13 de maig, el parc del Clot despertava amb bon ritme… com un equip de formiguetes, cadascú feia la seva feina, descarregar, muntar parades, col·locar les joguines, pelar la fruita, preparar la tómbola… En un parell d’hores tot va estar a punt! Ja podia començar la 19a edició del mercat solidari del Clot-Camp de l’Arpa.

DSC_0862

El temps va fer patir, havia estat tota la nit plovent, i el matí no pintava massa bé, amb més núvols que sol. Però així i tot, l’esperit del mercat lluïa intacte, i a poc a poc, veïns i veïnes, però també passavolants i alguns turistes van omplir les diferents parades, la tómbola i els tallers.

Aquest cop la Dovella ens vam encarregar de la parada de joguines, ja que la previsible poca participació feia patir que poguéssim encarregar-nos del bar i la parada de llibres, com havíem fet els darrers anys. Al final, però, el diumenge érem força famílies, amb molts nens i nenes, que amb ganes i energia ens vam ocupar de la parada de joguines, de fer els preparatius per al bar, i després donar un cop de mà, allà on fes falta, com per exemple a la parada de les coses de la llar.

I finalment el temps va acompanyar, i fins i tot al migdia, ja va fer caloreta i tot. Una experiència, com sempre, d’aprenentatge, de solidaritat i de treball en equip! Fins a la pròxima, Mercat Solidari!