SOM ELS XANQUERS

Benvolgudes famílies, som el grup de Xanquers.

Aquest curs hem començat el Cicle Mitjà, això vol dir fer-se gran i així ho estem fent. Ho hem notat en el nostre dia a dia, en la nostra manera de treballar, en les nostres responsabilitats, i un llarg etc.

Entre aquestes “novetats” de fer-nos grans volem destacar, perquè ens ha agradat molt i ho gaudim cada dia més, l’estona de l’Amic Lector amb el grup de Dracs (P4).

Som un grup de nens i nenes que ens agrada molt, moltíssim llegir. Molts de nosaltres devorem llibres i de vegades, fins i tot, hem d’anar a demanar-ne a altres classes perquè els nostres ja ens els sabem de memòria. A més, també ens encanta que ens escoltin i, per això, ens encanta fer de “conta-contes” per als petits de l’escola.

Fins aquest curs passat hem fet d’oients, ara que ja som més grans, ja podem fer nosaltres de lectors i acompanyar els petits Dracs fins al fantàstic món de la fantasia.

QUE TINGUEU BONA LECTURA!!!

TREBALLEM PER UN MÓN MILLOR

Els Xanquers, som un grup que des de ben petits estem preocupats pel nostre futur i el del nostre planeta. Al llarg d’aquests anys a l’escola hem estat investigant per saber coses sobre els nostres avantpassats i hem treballat la nostra salut.

Aquest curs, sense voler perdre el fil que sempre hem seguit, hem estat treballant aquelles petites o, més ben dit, microscòpiques partícules que formen el nostre cos, les “cèl.lules”, perquè ens importa tot allò que ens pugui afectar individualment. Però com que també volem cuidar la salut del nostre planeta ens hem posat a investigar: per què reciclem?, com ens afecta la contaminació?, què hi podem fer nosaltres?…

La mare de l’Abril va venir per parlar-nos sobre una campanya de mobilització i sensibilització per salvar el Congo, els seus habitants i la seva fauna.

Al Congo hi ha tota una sèrie de minerals molt cars i difícils de trobar, com el “coltan”, que són components bàsics d’aparells tecnològics com són els mòbils. Si tenim cura i en comptes de llençar els mòbils vells i en desús, els ajuntem perquè puguin reutilitzar els seus components com el coltan, així podrem salvar moltes vides, principalment la de molts ximpanzés.

La campanya es diu “MOBILITZA’T PER LA SELVA” i l’hem iniciat des del grup de Xanquers per fer-la extensible a tota l’escola. Nosaltres mateixos us ho explicarem i animarem a participar.

        Treballem TOTS per un Món Millor!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s