FLIC FLAC CIRC

Flic Flac circ, és un espectacle d’acrobàcies que fem els alumnes de 5è, aquest curs estem preparant l’obra del Petit Príncep de L’Antoine de Saint Exupéry que tracta del viatge d’un nen que viu en un petit asteroide i vol conèixer món, narra la  visita a altres asteroides fins que arriba a la Terra.

IMGP5201

L’escena que representem és la de l’arribada del Petit Princep al Planeta Terra, i la visita a diverses zones i països.

Aquest espectable l’hem preparat per grups triant els llocs de la Terra on passen les escenes i dissenyant les figures més adients. Ens hem hagut de posar d’acord per aconseguir que les figures siguin significatives: una Piràmide, la Torre Eiffel, uns coales en uns arbres…

Hem preparat coreografies per acompanyar les figures acrobàtiques, els esquimals passant fred, un ball de Rússia…

Després de decidir les figures i la coreografia hem començat la pràctica, hem hagut de treballar diverses habilitats com l’agilitat, la concentració, la coordinació. Hem hagut de tenir en compte com posar el cos, com pujar a sobre dels companys, on havíem de posar els peus, com baixar i no fer-nos mal.

Algunes figures resulten complicades i hem d’estar pendents els uns dels altres, confiar en els companys i companyes, i ajudar-nos entre nosaltres per tal que tot rutlli bé. En alguna de les figures hi participem tots alhora.

Algunes de les coses que més ens costen és mantenir el silenci i fer les escenes amb més tranquil·litat, de vegades sembla que tinguem pressa per acabar.

També hem hagut de preparar el vestuari, i els decorats.

El vestuari no ha estat massa complicat d’elaborar,  uns pantalons ajustats negres, una samarreta blanca i  a sobre una armilla d’un color llampant, un cinturó de roba de color negre, i un buf al cap, també ens ha fet falta una lot (frontal).

Pel que fa als decorats i l’atrezzo necessari, hem elaborat alguns elements que il·lustressin els països per on passava el Petit Príncep, Egipte, França, Austràlia, Rússia… també hem fet recerca d’objectes que completessin les escenes.

El dia 21 de maig té lloc la representació al SAT (Sant Andreu Teatre) on podran presenciar-la els familiars, però abans, al mateix teatre hi ha un assaig general.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s