ELS AMICS PER CORRESPONDÈNCIA

Aquest any, a la classe dels Gegants, ens hem endinsat en una nova experiència tant pels propis infants com per la mestra tutora. Ens hem posat en contacte amb uns nens i nenes de la classe de 5 anys provinents d’una escola de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes).

IMG_5149

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat en tot moment fer-los conscients de les dues realitats tan diferents que se’ns plantejaven. Nosaltres vivim en una ciutat amb tot el que això comporta (els transports públics, el tràfic, els monuments importants…) i ells en un poble petit (tranquil·litat, tradicions…). Això ens ha portat a haver de donar, de vegades, algunes informacions tan obvies per nosaltres com “què és el metro o la Sagrada Família?”. D’aquesta manera, es pot dir que ens hem anat enriquint els uns als altres a través de les nostres cartes.

No només hem crescut culturalment de la mà dels nostres amics de l’Escola Les Roquetes, sinó que a més a més, hem tingut la possibilitat de recordar quina era l’eina de comunicació més innovadora en l’època dels nostres avantpassats, lluny de les noves tecnologies: “LA CARTA”. Hem tingut la necessitat d’escriure i anar esdevenint, cada cop, millors escriptors, així com també lectors, per anar desxifrant els missatges que ens arribaven. No obstant, paral·lelament, també hem treballat les parts que hem de tenir presents per enviar una carta (l’escrit, la direcció, el segell…), així com també el recorregut que fa aquesta fins que arriba als seus destinataris (hem anat tant a correus com a la bústia del carrer Rogent).

En fi, cal dir, que els infants de la classe dels Gegants estan molt motivats i intrigats amb aquesta experiència que conclourà amb la visita per la nostra part de l’Escola “Les Roquetes” on podrem conèixer personalment els nostres amics i la visita per part d’ells a la nostra escola. A més a més, afegir, la importància de la relació que poden arribar a establir entre ells.

 

Sara Royo (Tutora de la classe dels Gegants)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s