El nostre mercat

 

Compartir una bona estona, aprendre junts, i comprovar que el barri es fa molt i molt gran quan hi ha un bon motiu. Aquestes són algunes de les sensacions que et queden després d’haver viscut un  cap de setmana de Mercat Solidari.

Dissabte la festa de la solidaritat va començar amb la tómbola a la plaça del mercat. I diumenge, la tómbola, les parades, els tallers i els espectacles es van traslladar al parc del Clot.

Els de la Dovella ens encarregàvem del bar i de les parades de llibres i joguines. Alguns des de les 8 del matí, o abans!! Altres a mig matí. I encara arribaven voluntaris per ajudar a recollir a partir de les dues del migdia. Si senyor! Ens en vam sortir tots junts!

L’experiència viscuda no té preu, però encara més si recordes que les hores de peu, els llibres i joguines endreçades, la fruita pelada… és un esforç que val la pena, que té la seva recompensa, i un objectiu clar: recollir diners pels nens i nenes que més ho necessiten, perquè puguin anar de colònies, d’excursions, tenir  material escolar com la resta de companys o dinar al menjador de l’escola si ho necessiten… Però participar del mercat és molt més que això! I especialment pels nens i nenes que soferts es lleven d’hora un diumenge, ajuden a ordenar trencaclosques, treure les begudes de la immensa piscina d’aigua gelada que es forma a la nevera del bar, i a última hora reparteixen gratuïtament el menjar que ha quedat al bar. Un dia que ben segur no oblidaran! I millor, si l’any que ve, ho podem repetir!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s