El nostre menjador, cada dia millor!

Menys carn. Més proteïnes vegetals. Més verdures. Carn, fruites i hortalisses de producció ecològica. Incorporació de cereals integrals, com el pa fet expressament per la nostra escola pel Forn Elies o l’arròs integral.

Aquest són alguns dels canvis que Dovella Serveis ha incorporat a la nostra escola des del curs passat, un fet que torna a demostrar que Dovella Serveis treballa per oferir cada dia millors productes als nostres nens i hem de ser conscients d’aquesta realitat i aplaudir-la.

Menjadors Escolars Ecològics

Menjadors Escolars Ecològics

Els canvis, això ho sabem tots, a vegades són difícils. Potser més difícils quan es tracta de menjar certes verduretes que quan es tracta de menjar carn ecològica o el pa artesanal bio, perquè hi ha casos en els que la qualitat es nota clarament al paladar! L’important és saber valorar què és el que aquest procés de transició aporta als nostres nens:

Doncs, desitjo de tot cor que aquest text us animi a apreciar més l’important esforç que Dovella Serveis està fent per la salut dels nostres nens, del medi ambient i, també, de la nostra societat i us faig una pregunta: ¿quina es la percepció dels vostres nens davant d’aquests canvis?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s